研修プログラム

Training program

国外へ出ることでグローバルな視点を持ち、可能性を広げるための海外研修。
その上で、自分たちの身近にある国内文化に触れていく6年間のプログラムがあります。

This training program is designed to expand your points of view on global issues and expand your potential.
On top of that, we have a 6 year program that will allow you to interact with culture around you.

高校修学旅行(広島・京都)

平和学習や日本文化体験などを通して、より深く日本を理解します。

Domestic training

Students can understand Japan much better through peaceful learning and experience of Japanese culture.

ニューヨーク記者体験

国際連合、コロンビア大学、IBMなどの企業訪問レポートやバッテリーパークでの街頭インタビューなどを行い、現地の媒体での記事を仕上げます。日々の英語学習とPBLが遺憾なく発揮できるプログラムです。(希望者)

United Nations - SimulatedReporter
Experience in New York

After visiting The United Nations, Columbia University, IBM, doing street interviews in Battery Park, students are going to write articles. This program is extremely well suited to the skills the students acquire in the classroom through PBL (Problom Based Learning).

オーストラリアホームステイ

シドニーの名門女子校、セントスカラスティカスカレッジとの姉妹校提携は20年以上の歴史があります。15日間の語学研修を実施します。(中3〜高2希望者)

Home Stay, Studying in Australia

We have been doing student exchanges for more than 20 years with the famous girls’ high school St. Scholastica’s College in Sydney. Some students study for two weeks.

ターム留学・長期留学

オーストラリア・ニュージーランド・カナダ・アメリカ合衆国への学期間留学(3か月程度)もしくはオーストラリア・ニュージーランド・カナダへの長期留学(10か月)のサポートをします。(中3〜高2希望者)

Short-term and Long-term Study Abroad

For those interested, we offer support for short-term study abroad trips (about 3 months) to Australia, New Zealand, Canada, and the US, or long-term study abroad trips (about 10 months) to Australia, New Zealand, or Canada.

中学修学旅行(シンガポール)

アジアの現状を実際に見ることで、視野を広げます。

The training in Asia

Students will learn about different situations and cultures in Asia, thereby opening their minds further.

欧州語学研修「マルタ共和国」

英語を母国語としない欧州の人々の語学研修先として有名なマルタ。留学先としては大変恵まれた環境が整っています。(希望者)

European Language Course

Malta is a European destination for language training for those who are non native speaker of English. Junior high school third year who are a non native students to high school second-year students are able to study abroad in Malta.

copyright© WAYO KUDAN JUNIOR&SENIOR HIGH SCHOOL All Right Reserved.